Gourmet Perle

Som vanligt med när mina två katter får kletmat så blev de extra glada och jamade ivrigt, så det är svårt att säga om de var mer eller mindre glada inför Gourmet Perle. Jag kände ingen stark doft som vissa sorters blötmat har, vilket för mig var uppskattat. Maten bestod av små bitar som verkade mjuka och de låg i mycket sås så de såg även saftigt ut. Katterna mumsade i sig och spann när de åt så jag tolkar det som att de verkligen gillade maten. Vanligtvis när de får blötmat brukar de lämna en del kvar i skålarna men när de fick Gourmet Perle så blev allting uppätet. De blev även väldigt lekfulla efter maten vilket jag märkt att de främst blir efter att de är mätta och nöjda.  

Det är smidigt att köpa blötmat i portionspåsar eftersom maten håller sig fräsch, men jag upplever att Gourmet Perle hade lite för små portioner. Påsarna är enkla att öppna men det kan lätt bli lite kletigt att servera och ganske svårt att få upp allt ur förpackningen. 
 

Jag kommer antagligen köpa Gourmet Perle fler gånger till mina katter eftersom de verkade uppskatta det. Dock blir det nog inget de äter regelbundet eftersom portionerna är för små och då blir det för kladdigt att servera för ofta.