Som vi har väntat...

och till slut kom de, påsarna med testmat. Felix funderar på vilken vi ska börja med. Och dagen till ära får han äta på diskbänken! Han som normalt inte är särskilt förtjust i mjukmat med sås lapade i sig all sås först och sedan de små fina köttbitarna. Ytterligare en vana han övergav var att lämna en liten skvätt till ett senare tillfälle. Nej, nu rensade han skålen totalt!

Sedan gjorde vi några dagars uppehåll och intog den vanliga maten, för att jag (som får tolka Felix signaler om maten) skulle kunna se om han verkade tycka bättre om dessa pärlor än sin "gamla vanliga" mjukmat. De dagarna återgick Felix till sitt gamla beteende med att spara en snutt mat till ett senare tillfälle.

Och idag var det dags igen! Och han gjorde precis som sist - slickade i sig all såsen först och tömde skålen och tvättade den helt ren! Jag kan bara tolka det på ett sätt - och det är att det måste smaka BRA!

Som matte tycker jag att det är praktiskt med portionsförpackningar, men jag har inte kollat priset på affären och jämfört med priset på Felix vanliga matburkar. Blir nog att göra det nu. Det blir ju i alla fall ingen lukt av "gammal" mat på det är sättet. För övrigt luktar pärlorna gott. Så det är nog bara att rekommendera till alla andra katter.

Hälsningar från Lena och Felix