Sara, rätt så kräsen

fast hon egentligen är ett matvrak som förr åt allt som kom i hennes väg. Med kanske ålderns rätt har hon blivit mer och mer kräsen och här duger minsann inte vad som helst nu för tiden. När det börjar bli matdags börjar hon snurra runt och göra alla uppmärksamma på att det snart är dags. Minsta rörelse gör att hon springer för att visa vad vi ska göra. 

Ny mat i matskålen märkte hon redan när påsen öppnades. Hon nosaden försiktigt och dök sedan ned i skålen - såsen först, så klart - sen köttet. I vanliga fall gillar hon inte öxkött, men det var ingen större tvekan. Fast hon gillar sin vanliga mat lite bättre verkar det som. 

Förpackningen var lite jobbig att få maten ur. Normalt sett äter hon torrfoder och blötmat och ska man dela den på två omgångar blir det väl kladdigt och svårt att veta om man gett lagom mycket till en katt som gärna äter mer än hon ska för att hålla vikten. För den som alltid häller upp en hel påse är det en rätt bra förpackning. Med tanke på den katt jag har kommer jag inte att köpa den typen av förpackning igen