3-2-1... Slut!!! (men minus för innehållsförteckningen)

Ja, tre sekunder blankt, eller nåt sånt, sen var faten renslickade. Med andra ord, Succé för Gourmet Perle, enligt smaktestarna.

Missarna smakade SeaSide Duo (lax&vitfisk) samt Kyckling. Det var en lagom blandning av sås och kött i båda påsarna. SeaSide Duo hade något rinnigare sås men å andra sidan såg köttbitarna där ngt aptitligare ut då laxbitarna ger en lite rödare nyans på ca hälften av bitarna.

Ett stort minus får påsarnas innehållsförteckning. För det första är texten så liten och hoptryckt så att det är i princip omöjligt att läsa utan förstoringsglas. För det andra är förpackningen glansig och i butiksljus gör detta sammantaget att man lika gärna kunde vara utan innehållsförteckning...

Men det är trots allt, enligt vad jag kan tyda, ett helfoder, så man bör kunna läsa vad det innehåller. En av mina katter är dessutom svårt fodermedelsallergisk och tål egentligen inte alls köpemat, inte ens veterinära foder fungerar 100% så det är mycket viktigt att jag, och andra med allergiska katter, kan se vad innehållet är.

Sammantaget blir betyget 10 för smak och känsla, och 5 för förpackningens innehållsförteckning.